Чанти GittaBags
Продукти на Green Lullaby
Шейни STIGA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Продукти на KidsKit
Продукти на Wisey
PUKY
gittabags
Продукти на Green Lullaby Раници за училище DerDieDas шейни STIGA
скутери STIGA
 
Текущи промоции

Продукти на PUKY

 
Запознайте се с PUKY! Качество, произведено в Германия!
ПУКИ е дългогодишен производител на детски превозни средства - триколки, тротинетки, велосипеди, колела без педали, картове...

Изделията на ПУКИ се отличават с високото качество на конструкцията си и иновативните решения в дизайна. В процеса на производство се използват висококачествени материали и компоненти, а праховото боядисване им гарантира дълъг период на използване и запазване на стойността им висока, ако желаете да ги продадете, когато детето ви порасте.


Традиционно качествени.
ПУКИ е марка, известна с отговорността си при производството на детски возила, съобразени със специфичните изисквания на децата.
Десетилетията опит в серийното производство и компютърното проектиране на конструкциите са гаранция за поддържането на високото качество. ПУКИ е водещ производител на колела без педали.

Качественият контрол на продукцията се извършва чрез постоянно преминавани тестове. ПУКИ е производител на продукти, които се харесват от децата и са абсолютно надеждни и сигурни.

Производството на ПУКИ се извършва в модерни условия и с незамърсяваща техника. Металните части са специално обработени и защитени срещу корозия.


Движението не е само забавление!
Движението подпомага общото развитие на децата - и физическо, и емоционално, и интелектуално! Днес, за много деца съвременния начин на живот е причина за намалена физическа активност.

ПУКИ придружава децата през дълъг период от тяхното развитие.
От първите им опити за самостоятелно придвижване до създаването, развитието и затвърждаването на навици за движение и управление на велосипед. И всичко това - със забавление!

Движението развива интелекта и подпомага развитието на детето по уникален начин. За всяка възраст упражняването на определени движения е в синхрон с развитието на интелектуални и социални умения. Подкрепяйте детето си в стремежа си да се движи и споделяйте заедно щастието от успехите в развитието му.


Фази на развитието: модел на ПУКИ
ФАЗА 1
Децата желаят да бъдат активни и да се движат сами. Детето се забавлява извършвайки прости движения като изправяне от земята. Опитва нови и по-сложни движения и ги упражнява.

ФАЗА 2
Децата откриват заобикалящия ги свят докато играят с родителите или с други деца. Забавлението при игра подпомага развитието на мозъка. Детето може да движи ръцете и краката си, както и да упражнява тези движения. Развиване на чувството за равновесие.

ФАЗА 3
Децата са все по-изобретателни и влизат в различни роли, докато играят заедно с другите деца. Могат да разширят физическите си възможности, докато проучват света самостоятелно и уверено.

ФАЗА 4
Защо, как, каква е причината? Децата изследват света, мислят аналитично и се научават да решават проблеми. След като са научили всички важни последователности на движенията, вече могат да действат по-самостоятелно и да вземат съвместно участие в движението навън.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUKY
PukylinoWutsch
PukylinoWutsch
LR M PlusLR M
LR1LR1-Br
LR 1 Br SharkyLR1 Br Lillifee
LR-XLLR Ride
Spare Parts for Learner Bikes and ScootersLR Ride Br
R1R03
R-2002-LR07
Spare Parts for tryciclesCAT 1 S
CAT 1 LCA 1 L Lillifee
CAT 1 L SharkyCAT 1 SL
CAT S6 Ceety
F 20F 550
F 550 LF 1 L
Z6Z8
ZL 16 AluZL 16 Alu Sharky
ZL 16 Alu LillifeeZL 18 Alu
ZL 18 Alu LillifeeZL 18 Alu Sharky
Skyride 20Crusader 20
Skyride 24Crusader 24
PH1PH4
DF 1 footrestDG belt
TG strapBell
HP-25backpack
KidsKit
Wisey
gittabags
"МИСТО-БГ" ЕООД. ©2007. Всички права запазени.